Beoordelingen van Pizzeria Grillroom Stromboli Dronten

Recente recensies van Pizzeria Grillroom Stromboli Dronten

5 sterren na 122 reviews

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

perfecte service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle gerechten waren niet heel warm. Patat bij de döner was doorbakken/hard. Ananas van de pizza proefde naar wijn/zurig. Bodem van de pizza waren hard, dit hoort denk ik wel bij deze pizza.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat ik deze keer achter de patat moest bellen.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is altijd goed maar dit keer was de pizza niet erg warm eerder lauw. Vast het laatste adres in de bezorging nog niet eerder meegemaakt

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk besteld. Op tijd klaar. Goed warm. En het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde sauzen iets te weinig patat voor 2 bestellingen . Wel keurig op tijd bezorgd

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza. Snel bezorgd en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden, al vaak besteld en altijd naar tevredenheid.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Hi, De pizza Caprissioza Speciale was erg vochtig, waardoor de bodem zacht was. Het vocht liep uit het doos. Normaal, heb ik een droge bodem deeg. Het was wel te eten. Met vriendelijke groet, Hugo. M

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza gegeten! Precies op tijd thuis bezorgd.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Hi, Eten was lekker. Maar ik had per ongeluk broodje kalfsvlees groot besteld ipv kapsalon kalf. Verder was het eten goed.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3x voorgerecht besteld , helaas 3x in EEN schaal. Wij hadden er niet bij vermeld dat het voor meerdere gezinnen was. Genoeg champignons maar weinig saus . En dat moest nog door 3 gedeeld worden . Jammer, want de saus maakt het lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We komen er zo nu en dan, heeft oog voor zijn klanten hoef niets te zeggen als ik kom, staat keurig klaar

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd jammer.dat ik steeds gebelt Word waar ze moeten zijn ze staan steeds voor en winkel.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker. Maar er was alleen 1 peper muntje. Normaal, heb ik 2 peper muntje. Met vriendelijke groet, Hugo. M

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn complimenten voor een overzichtelijke website, kwaliteit van voedsel en levering!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke 2 persoons schotel en vlugger dan de Overtoom bezorgt

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heb nu 2 x besteld en postcode ingevoerd, en alle 2 de keren gratis bezorgen, komen ze het brengen moet ik alsnog bezorgkosten betalen, dit vindt ik niet kloppen.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaak besteld en zeer tevreden.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is lekker

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Professioneel en overzichtelijk website. Fijn dat er op eigen webpagina bestellingen geplaatst kunnen worden. Bestelling keurig op tijd geleverd! Eten was heerlijk, echt een aanrader.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker. Alleen de friet waren erh zacht bij de kapsalons.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect, zeer tevreden.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het viel erg tegen , er koud en de patat van slap en ook heel koud . Zal ook niet meer bestellen.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Beide kapsalons waren lekker alleen, ikzal volgende keer door geven of u kan op schrijven welke kip-en kalfsvlees is. Beide vlees zitten onder de gesmolten kaas met sla. Ik moet dan het eten "openbreken", om te zien welke kalsvkees if kipvlees is. Maar voor de rest... Heerlijk.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden smaakte zalig. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, alleen de friet was erg zacht. Voor de rest, het was heerlijk.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al meerdere kerken grill gerechten en schotels besteld. Keer op keer zijn we tevreden geweest over het smakelijk bereide vlees en lekker aangemaakte salade. Samen met de sausen en de patat is het allemaal méér dan genoeg en dat voor een heel schappelijke prijs. Het eten is natuurlijk eventjes onderweg en iets opwarmen in de magnetron maakt het helemaal af. Bestel niet via https://eetsmakelijk.nl/ vanwege de commissies die uw lokale middenstander moet afdragen. Eigen bezorgers bereikt u via https://stromboli.sitedish.shop/

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het eten iets te zout. Kunt u de volgende keer niet te veel zout opgooien, aub.? Met vriendelijke groet.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heel lekker

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en netjes op tijd gebracht. Zeker een 10.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging. Het eten zag er goed uit, veel verse groenten. Veel vlees. We gaan zeker weer bestellen.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Dank je wel.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden voor 6 uur besteld, en het kwam pas om 18.15u. Dat is ecjter al een kwartier vlotter dan de vorige keer. Eten is heerlijk, tojden kunnen verbeterd worden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en prima bezorgd. Attent dat de bezorger belde toen de bel het eerst niet leek te doen.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s en schotels voor een leuke prijs. Bezorging warm en meestal ook snel. Aardig en vriendelijk personeel

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Dank je wel

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza's waren heerlijk. Alleen jullie hebben de pizza's in de verkeetde dozen gedaan. Groetjes, Hugo. M

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker. Dank je wel

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker. Dank je wel.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Beter dan die ketens!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker. Dank je wel.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker. Dank je wel.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza's waren lekker. Dank u wel.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb 2 kapsalons besteld gisteren. En aalebei waren de friet erg zacht, het voelde alsof de friet heel kort gefrituurd waren. Voor de rest was het eten lekker. Mvg, Hugo. M

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza,s waren niet meer zo warm. En we hebben We hebben vaker pizza en broodje doner kip gehaald en dat was altijd goed maar de laatste 2 keer zijn de pizza's koud. Voor de tweede keer dat met de sausjes niet goed is gegaan. De vorige keer helemaal geen saus. En dit keer maar 2 bakjes knoflooksaus gekregen terwijl we er 3 horen te krijgen volgens kassabon en betaling.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas verkeerde ijsje bezorgd maar deze was ook lekker.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorgerechten waren super lekker en spareribs ook, helaas was de pizza koud. Dat was een teleurstelling.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is lekker.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De pizza's waren lekker. De pizza fungzi was heerlijk. Dank je wel.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Dank je wel. Ik wens jullie een fijne nieuwjaar 2021. Groetjes, Hugo. M

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hi, Ik wens jullie een fijne nieuwjaar 2021. De mix grill was heerlijk en de kapsalon XL was ook heerlijk.. Ern goed begin in 2021. Met vriendelijke groet, Hugo. M

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk, maar de bezorging was bijna een uur te laat.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd en optijd bezorgd

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoi, De grillkip met gorgonzola sauce was lekker, maar de portie was veel te weinig. U heeft de helft van een portie doorgegeven. De kapsalonkip XL was lekker. Groetjes.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker. Dank je wel.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza's waren lekker. Dank u wel.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's gegeten. Echt een aanrader!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De kip champignons room sauce was lekker.. En de kapsalon XL was ook lekker. Alleen een minpuntje is dat ik 1 peper muntje kreeg. Vorige keer had ik 2. Groetjes, Hugo. M

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza's waren lekker. Dank je wel

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kapsalons waren heerlijk.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam om 18u ipv de expliciet gevraagde 17.30u. Bezorgtijd aangeven is dus zinloos. Corona drukte? Ja dat kan maar als je weet dat je de gevrasgde tijd moeilijk kan halen, laat die keuze optie dan weg en geef aan dat de bezorging wat langer kan duren maar wel zo snel mogelijk. Het eten was niet warm meer, de patat was slap en koud. Aan de deur vroeg ik aan de bezorger of het goed warm was, antw: jazeker ik heb het net opgehaald. Dan is het ergens anders in het proces koud geworden denk ik dan maar. Derde keer op rij overigens dat we dit meemaken. Om 19.35 kreeg ik een status mail; uw bestelling is onderweg! Tja... De smaak was verder goed maar Stromboli is niet vooruit gegaan. We twijfelen of dit nog wel voor herhaling vatbaar is. Eten bestellen stond bij ons gelijk aan stromboli bellen, maar nu is dat niet vanzelfsprekend meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal haal ik altijd af , maar dit keer had ik gekozen voor bezorging. Ik had om 16.12 online besteld en gekozen voor 17.15 als bezorgtijd . De levering vond pas plaats op 17.40 uur, en de bestelling was bijna koud. Ik vermoed dat de bestelling klaar stond voor tijdige bezorging maar 20 minuten heeft gestaan voordat de bezorger vertrok. De kwaliteit van de pizza's was prima maar doordat een en ander koud was viel het geheel zwaar tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed. Dank u wel.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza en spare ribs besteld. netjes op tijd geleverd en heerlijk gesmaakt weer

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizzas waren heerlijk. Dank u wel.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was goed.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Heerlijk vlees super lekkere friet en verse salade. En niet te vergeten de pepermuntjes. Wij gaan zeker weer bestellen

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service! 1 pizza werd verkeerd geleverd, 1 telefoontje en 20 minuten later een gloeiend hete nieuwe pizza! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd kwartier later bezorgd dan aangegeven was, telefoonnummer werkt niet maar vriendelijke bezorger en lekkere spareribs. De lekkerste die ik tot nu toe in Dronten heb gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker maar de bezorgtijd duurde lang.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In plaats van 3 kwartier, ruim 2 uur en een kwartier gewacht. Drie keer zo lang dus. Reden, drukte. Blij dat de kinderen vakantie hebben, anders was het naar bed gaan én de volgende ochtend een probleem geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.